jakub.loub Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Ahoj, mám problém. Moje Octavia mě začala po tom co se oteplilo informovat o tom, že mám zkontrolovat chladící kapalinu. V nádržce je kapaliny dost. Trošku jsem pro jistotu dolil, nicméně kontrolka stále bliká. Všiml jsem si při zastavení, že kdyz motor běží, v nádržce není žádná voda, auto jsem vypl a odšrouboval víčko nádržky a veškerá voda hrkla zpět. Co by to mohlo být za závadu? Teplota nepřevyšuje 90°C, není v ní olej, ani auto nesmrdí, občas blbne topení. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Ahoj. Zkusil bych toto dolejt do max hladiny. Nechal otevřenou nádobku natočil a otáčky držel Klem 1500-1800 . Pokud začne mizet dolít a opět počkat pokud to blbe topí je tam málo kapaliny. Po aplikaci tohoto postupu by to mělo být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.loub Vloženo 14. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Známý mechanik mi řekl, že by to mohla být vodní pumpa? Má to vliv na občasné nefunkční topení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Ahoj. Možnost to je ale pokud by haprovala pumpa tak by se to přehřívalo voda by neproudila do chladiče a zpět ochlazena ,teplota by šla nahoru,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.loub Vloženo 16. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Mě voda vždycky během jízdy zmizí, po zastavení musím odšroubovat víčko a voda se vrátí všechna zpět. Když ho neodsroubuji tak voda se sama nevrátí a při dalším startování tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.