Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám problém. Moje Octavia mě začala po tom co se oteplilo informovat o tom, že mám zkontrolovat chladící kapalinu. V nádržce je kapaliny dost. Trošku jsem pro jistotu dolil, nicméně kontrolka stále bliká. Všiml jsem si při zastavení, že kdyz motor běží, v nádržce není žádná voda, auto jsem vypl a odšrouboval víčko nádržky a veškerá voda hrkla zpět. Co by to mohlo být za závadu? Teplota nepřevyšuje 90°C, není v ní olej, ani auto nesmrdí, občas blbne topení. Děkuji 

Vloženo

Ahoj. Zkusil bych toto dolejt do max hladiny. Nechal otevřenou nádobku natočil a otáčky držel Klem 1500-1800 . Pokud začne mizet dolít a opět počkat pokud to blbe topí je tam málo kapaliny. Po aplikaci tohoto postupu by to mělo být ok.

Vloženo

Mě voda vždycky během jízdy zmizí, po zastavení musím odšroubovat víčko a voda se vrátí všechna zpět. Když ho neodsroubuji tak voda se sama nevrátí a při dalším startování tam není. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...