Přejít na obsah

jakub.loub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jakub.loub

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, mám Octavii 2 kombi, 1.9.tdi 77kW, rok výroby 2009. Řeším zatím neřešitelný problém. Záhadně mi mizí chladící kapalina. V Průběhu jízdy, kdy se auto zahřeje na standardních 90°C (někdy se ani zahřát nestihne a už to bliká) z ničeho nic začne blikat kontrolka chladící kapaliny a varování na palubovce "zkontrolujte chladící kapalinu". Jdu se tedy podívat na nádobku, kapalina žádná a nebo pod minimem, po odšroubování víčka začne ucházet vzduch a voda se začne vracet zpět do nádobky. Voda pod autem není a nemusím ji dolívat ani moc často. Problém se někdy projeví hned a někdy až za pár dní a x najetých kilometrů. Mám novou vodní pumpu a novou nádobku včetně nového víčka. Problém o po těchto výměnách přetrvává. Stalo se to někomu? Ví někdo jak řešit tento problém? Ještě dodám, že před půl rokem mi byla dělaná komplet nová hlava včetně těsnění, takže tato varianta je málo pravděpodobná. Děkuji všem za pomoc, vážně si a tím nevím rady už.
  2. Mě voda vždycky během jízdy zmizí, po zastavení musím odšroubovat víčko a voda se vrátí všechna zpět. Když ho neodsroubuji tak voda se sama nevrátí a při dalším startování tam není.
  3. Známý mechanik mi řekl, že by to mohla být vodní pumpa? Má to vliv na občasné nefunkční topení?
  4. Ahoj, mám problém. Moje Octavia mě začala po tom co se oteplilo informovat o tom, že mám zkontrolovat chladící kapalinu. V nádržce je kapaliny dost. Trošku jsem pro jistotu dolil, nicméně kontrolka stále bliká. Všiml jsem si při zastavení, že kdyz motor běží, v nádržce není žádná voda, auto jsem vypl a odšrouboval víčko nádržky a veškerá voda hrkla zpět. Co by to mohlo být za závadu? Teplota nepřevyšuje 90°C, není v ní olej, ani auto nesmrdí, občas blbne topení. Děkuji
  5. Tak nakonec se měnila hlava, včetně těsnění, veškerých hadic... dostávala se mi nafta do oleje, takže olej byl jak voda. Hrozilo zadření motoru, teď mám slíbeno mechanikem, že to už vydrží navždy.
  6. Ahoj, mám problém, který řeším už rok pořád dokola. Po cca dvou měsících se začne tento problém znovu objevovat.. a teď k věci, nemůžu startovat, vždy to vypadá že auto naskočí, ale jakoby zdechne a napodruhé už nechce naskočit, tak napumpuju dvakrát otočením klíčkem a pak dlouho (cca 5-10sek) točím klíčkem a se současným sešlápnutím plynu auto naskočí. Už jsem měnil vstřik i žhavič, mám xkrát vyměněné gumičky (vždy na pár týdnů), teď jsem před měsícem nechal vybrousit hlavu a udělat silnější gumičky, ale problém je zpět, ani autorizovaný servis škoda mi nedokáže říct v čem je problém. Jedná se Octavii 2 kombi, 1.9TDI, 77kW rok výroby 2009, najeto 288tis. Neví někdo na co zaměřit? Za každou radu děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...