stanislav97 Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 (editace) Zdar chlapi Nefunguje mi spojení s řídící jednotkou motoru "CAN Data vymena format aktivni" a nebylo to odškrtlé, říkal jsem si CAN Data to musí být ono tak kliknu na start a hláška kódování odmítnuto Chyba 31 a abych změnil v nastavení nenulové číslo dílny a importéra dal jsem tam 123 12345 to jsou tovární hodnoty a prej řídící jednotka očekává jinou hodnotu. Neví někdo jak z toho ven abych si aktivoval CAN Data Prosím poraďte někdo jak tohle vyřešit Ocatavia II 1.9 TDI 77KW r.v. 2008 kombi předface. Editováno: 30. Duben 2022, autor: stanislav97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Cau. Nemam to zaskrtnute, a RJ motora komunikuje. Problem hľadaj inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanislav97 Vloženo 2. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Ježiš takže tohle mi nepomůže , fakt už nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.