loksik.lubos Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Mam taky problém s 1,9tdi ze ked naštartujem tak ako keby motor pridal plyn a hneď to klesne na klasické otacky Co to môže robiť už kedysi mi to raz robilo len uz si nepamätám co som vymenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 To mi přijde spíš, jak kdyby jsi měl přes diagnostiku nastavenou vyšší startovací dávku. Dělalo se to, když to blbě za tepla startovalo...pomohl mi repas startéru a výměna žhaviček... A taky mi to po výměně takhle dělalo...upravila se dávka na původní hodnotu a od té doby byl klid. Otázka je, jestli se ti v tom někdo vrtal, nebo jestli jsi si ji nechával zvyšovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 9. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Práveže nič sa také nerobilo tie otáčky vynehnu na 2000 a hneď padnú dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 (editace) @loksik.lubos Dělá to při studeným startu, při teplým, nebo je to jedno při kterým? Editováno: 13. Květen 2022, autor: hardhouse.trip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 16. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 (editace) Najvic to robí pri studenom vtedy to najviac ako pri teplom Editováno: 18. Květen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Byl jsi s tím někde na diagnostice? Nebo máš nějakej svůj ELM327 adaptér? Může to být např. odpojovací ventil N109 nebo N75, váha vzduchu... Nejvíc bych se ale přikláněl k čidlu teploty chladící kapaliny. Chce to načíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.