Publikováno Květen 8, 20223 r Mam taky problém s 1,9tdi ze ked naštartujem tak ako keby motor pridal plyn a hneď to klesne na klasické otacky Co to môže robiť už kedysi mi to raz robilo len uz si nepamätám co som vymenil
Květen 9, 20223 r To mi přijde spíš, jak kdyby jsi měl přes diagnostiku nastavenou vyšší startovací dávku. Dělalo se to, když to blbě za tepla startovalo...pomohl mi repas startéru a výměna žhaviček... A taky mi to po výměně takhle dělalo...upravila se dávka na původní hodnotu a od té doby byl klid. Otázka je, jestli se ti v tom někdo vrtal, nebo jestli jsi si ji nechával zvyšovat...
Květen 10, 20223 r @loksik.lubos Dělá to při studeným startu, při teplým, nebo je to jedno při kterým? Upraveno Květen 13, 20223 r od hardhouse.trip
Květen 16, 20223 r Autor Najvic to robí pri studenom vtedy to najviac ako pri teplom Upraveno Květen 18, 20223 r od Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!!
Květen 16, 20223 r Byl jsi s tím někde na diagnostice? Nebo máš nějakej svůj ELM327 adaptér? Může to být např. odpojovací ventil N109 nebo N75, váha vzduchu... Nejvíc bych se ale přikláněl k čidlu teploty chladící kapaliny. Chce to načíst...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.