spartakcz Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Ahoj všem, delší dobu řeším nepříjemný dunivý zvuk v případě, kdy přejíždím nerovnost (výmol) - vyskytuje se nepravidelně (jednou jo, jednou ne). Měnil jsem i u řidiče plastový kryt podvozku, kdy se zdál lehce deformovaný od kamene, ale změna žádná. O3FL 2019, najeto cca 35000. Nemá někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 u liftbacku to delalo volne viko - spatne sedlo resp. nesedelo na dorazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Ak máš liftback zameraj sa na kufrove dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 13. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Mám combi. Už mi z toho hrabe. Jednou nic a jednou rána jak kdyby měla upadnout půlka auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 3. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Vyřešeno v rámci záruky. Dle vyjádření SŠ byly vyměněny držáky třmenů (oba přední). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.