Bubaq Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Ahoj, na druhém autě, které najezdí cca 3-4000 km ročně mám 4leté disky, na kterých se objevila rez na vnitřní (rubové) straně. Objevil jsem ji dnes, když jsem zimní sadu připravoval na letní spánek. Jsou to sice obyčejné Dezenty, ale kupoval jsem je jako nové a nájezd mají minimální (cca 6000 km max). Auto celoročně parkuje v suché nevytápěné garáži. Rez je na 2 ze 4 disků. Ty už jsou po záruce, takže to samozřejmě opravím, ale jen pro zajímavost - myslíte, že je to normální? Nebo je to tím, že jsou to prostě levné disky, u kterých není lakování úplně tip ťop? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Zvláštne je už to, že hrdzavie ALU disk... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Toto isté sa mi objavuje aj na originálnych diskoch od škodovky (Rock R16 pre Fabiu/Rapid), ktoré používam na zimnú sezónu. To isté máme aj na druhom aute, kde sú na zimu používané origo hyundai disky. Asi stačí nejaké drobné poškodenie a soľ a čas sa postará o všetko ostatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Kamienky narušili lak, dostala sa tam soľ a výsledok je na fotke. Nie je to na reklamáciu. Záruka je len 2 roky, aspoň u nas. V prípade reklamácie by aj tak komunikovali, že disky nie sú vhodne na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.