SieNo Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 zdravím pánové (a dámy, pokud tady nějaké jsou), potřeboval bych malinkou pomoc. Mohl by mi někdo změřit štítek motorizace, který je pod nápisem OCTAVIA na víku kufru? Ideálně kdyby i připojil fotku spolu s mírkou (s metrem anebo tak). Já jsem si objednal auto bez tohto označení... Děkuji předem....i zadem el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) cenzura Editováno: 23. Listopad 2006, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 cenzura? el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Já štítek motorizace nemám, taky jsem to objednával "vzadu bez" a vyhovuje mi to,ale tady máš obrázek z prospektu, jestli to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 zdravím pánové (a dámy, pokud tady nějaké jsou), potřeboval bych malinkou pomoc. Mohl by mi někdo změřit štítek motorizace, který je pod nápisem OCTAVIA na víku kufru? Ideálně kdyby i připojil fotku spolu s mírkou (s metrem anebo tak).Já jsem si objednal auto bez tohto označení... Děkuji předem....i zadem el Sí Nebylo by rychlejší někde u supermarketu ten štítek na jiném autě oměřit? Copak tam máš za lubem dávat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 A tady je ještě FSI, snad Ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 díky pánové za obrázky, jen potřebuju i ten rozměr.....u supermarketu nechci pobáhat mezi auty a pak utíkat před rozzuřenými majiteli Brumla: chci si nechat vyrobit vlastní....s nápisem SIENO el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 díky pánové za obrázky, jen potřebuju i ten rozměr.....u supermarketu nechci pobáhat mezi auty a pak utíkat před rozzuřenými majiteli el Sí toho jsem se obával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 tak to jo no zkus to odměřit z toho obrázku, rozměr nápisu OCTAVIA znáš mělo by to být snadné...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 14,5 x 124 mm. Jednou bys to stejně zjistil, tak proč tě tu tak mučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 14,5 x 124 mm. Jednou bys to stejně zjistil, tak proč tě tu tak mučit dík ...už jsem se chtěl vybrat před Kaufland el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ja som sa práve chystal do garáže, ale Jirik.DC ma ušetril. Tak pridám ešte aspoň foto môjho štítku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ja som sa práve chystal do garáže, ale Jirik.DC ma ušetril.Tak pridám ešte aspoň foto môjho štítku: Diamant: Perfektní fotka, lepší než z prospektu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.