Publikováno Listopad 23, 200618 r zdravím pánové (a dámy, pokud tady nějaké jsou), potřeboval bych malinkou pomoc. Mohl by mi někdo změřit štítek motorizace, který je pod nápisem OCTAVIA na víku kufru? Ideálně kdyby i připojil fotku spolu s mírkou (s metrem anebo tak). Já jsem si objednal auto bez tohto označení... Děkuji předem....i zadem el Sí
Listopad 23, 200618 r Já štítek motorizace nemám, taky jsem to objednával "vzadu bez" a vyhovuje mi to,ale tady máš obrázek z prospektu, jestli to stačí.
Listopad 23, 200618 r zdravím pánové (a dámy, pokud tady nějaké jsou), potřeboval bych malinkou pomoc. Mohl by mi někdo změřit štítek motorizace, který je pod nápisem OCTAVIA na víku kufru? Ideálně kdyby i připojil fotku spolu s mírkou (s metrem anebo tak).Já jsem si objednal auto bez tohto označení... Děkuji předem....i zadem el Sí Nebylo by rychlejší někde u supermarketu ten štítek na jiném autě oměřit? Copak tam máš za lubem dávat????
Listopad 23, 200618 r Autor díky pánové za obrázky, jen potřebuju i ten rozměr.....u supermarketu nechci pobáhat mezi auty a pak utíkat před rozzuřenými majiteli Brumla: chci si nechat vyrobit vlastní....s nápisem SIENO el Sí
Listopad 23, 200618 r díky pánové za obrázky, jen potřebuju i ten rozměr.....u supermarketu nechci pobáhat mezi auty a pak utíkat před rozzuřenými majiteli el Sí toho jsem se obával
Listopad 23, 200618 r tak to jo no zkus to odměřit z toho obrázku, rozměr nápisu OCTAVIA znáš mělo by to být snadné......
Listopad 26, 200618 r Autor 14,5 x 124 mm. Jednou bys to stejně zjistil, tak proč tě tu tak mučit dík ...už jsem se chtěl vybrat před Kaufland el Sí
Listopad 26, 200618 r Ja som sa práve chystal do garáže, ale Jirik.DC ma ušetril. Tak pridám ešte aspoň foto môjho štítku:
Listopad 26, 200618 r Ja som sa práve chystal do garáže, ale Jirik.DC ma ušetril.Tak pridám ešte aspoň foto môjho štítku: Diamant: Perfektní fotka, lepší než z prospektu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.