AleshV Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Felicia glxi 2001. Přivezl jsem z autobazaru. Vůbec nereaguje el. ovládání oken a zrcátek. Pojistky jsou v pořádku, při zapnutých světlech svítí podsvícení ovladačů. Nemáte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidkalny Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí. V 30. 5. 2022 na 7:23, AleshV napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Kabeláž v průchodce dveří OK? Kontrola napětí na spotřebičích OK? Pak člověk může bádat dál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleshV Vloženo 15. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2023 V 5. 9. 2022 na 7:55, davidkalny napsal: Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí. Dal jsem to k elektrikáři, prý se v tom někdo hrabal, a změnil tam prý řídící jednotku k ovládaní oken a zrcátek. Ale zaboha nic takového nemůžu najít na webu abych si jí koupil. Zajímalo by mě kde je řídící jednotka která řídí dorazy a ovládání oken a zrcátek Jestli to ve svazku kabelů nebo je to součást motorů oken. Nemůžu nikde najít nikde info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleshV Vloženo 15. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Sehnal jsem ješte el. schéma. el schema felicia okna.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.