Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Felicia glxi 2001.  Přivezl jsem z autobazaru. Vůbec nereaguje el. ovládání oken a zrcátek. Pojistky jsou v pořádku, při zapnutých světlech svítí podsvícení ovladačů. Nemáte někdo zkušenost? 

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí.

V 30. 5. 2022 na 7:23, AleshV napsal:

• o 4 měsíce později...
Vloženo
V 5. 9. 2022 na 7:55, davidkalny napsal:

Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí.

Dal jsem to k elektrikáři, prý se v tom někdo hrabal, a změnil tam prý řídící jednotku k ovládaní oken a zrcátek. Ale zaboha nic takového nemůžu najít na webu abych si jí koupil. Zajímalo by mě kde je řídící jednotka která řídí dorazy a ovládání  oken a zrcátek Jestli to ve svazku kabelů nebo je to součást motorů oken. Nemůžu nikde najít nikde info.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...