Publikováno Květen 30, 20223 r Felicia glxi 2001. Přivezl jsem z autobazaru. Vůbec nereaguje el. ovládání oken a zrcátek. Pojistky jsou v pořádku, při zapnutých světlech svítí podsvícení ovladačů. Nemáte někdo zkušenost?
Září 5, 20223 r Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí. V 30. 5. 2022 na 7:23, AleshV napsal:
Září 5, 20222 r Kabeláž v průchodce dveří OK? Kontrola napětí na spotřebičích OK? Pak člověk může bádat dál ...
Leden 15, 20232 r Autor V 5. 9. 2022 na 7:55, davidkalny napsal: Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí. Dal jsem to k elektrikáři, prý se v tom někdo hrabal, a změnil tam prý řídící jednotku k ovládaní oken a zrcátek. Ale zaboha nic takového nemůžu najít na webu abych si jí koupil. Zajímalo by mě kde je řídící jednotka která řídí dorazy a ovládání oken a zrcátek Jestli to ve svazku kabelů nebo je to součást motorů oken. Nemůžu nikde najít nikde info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.