Marek02 Vloženo 11. Červen 2022 Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 (editace) Zdravím, mám cca. tyždeň novú Fabiu a najazd je niečo malo cez 1000km, každé zošliapnutie spojkoveho padalu sprevazda vrzanie. Má niekto podobú skusenosť ? Editováno: 11. Červen 2022, autor: Marek02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 11. Červen 2022 Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 Tak spojkového nebo brzdového? :D Nedávno se na něcotakového ptali i u trojkové fabky ale pokud si pamatuju dobře nijak se to nedořešilo. Každopádně auto by mělo být v záruce ne? tak ať se škodovka stará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 11. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 Spojkoveho, ja som sa doje*al :D Hej je v záruke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 (editace) Kedysi vŕzgal aj mne na F3, keď bola nová. V záruke vyriešené, myslím, že tam strekli niekde olej. Editováno: 3. Červenec 2022, autor: Armyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 7. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Áno bol som v servise a tam mi povedali že na nových autach bežna vec, keďže ta kvalita už nie je ako kedysi a stači to potrieť silikonovym olejom ale v poslednej dobe to aj prestalo robiť. Tak keď to znova začne robiť zvuky stači to iba potrieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.