Marek02 Vloženo 11. Červen 2022 Vloženo 11. Červen 2022 (editace) Zdravím, mám cca. tyždeň novú Fabiu a najazd je niečo malo cez 1000km, každé zošliapnutie spojkoveho padalu sprevazda vrzanie. Má niekto podobú skusenosť ? Editováno: 11. Červen 2022, autor: Marek02 Citovat
ExecutedDonut Vloženo 11. Červen 2022 Vloženo 11. Červen 2022 Tak spojkového nebo brzdového? :D Nedávno se na něcotakového ptali i u trojkové fabky ale pokud si pamatuju dobře nijak se to nedořešilo. Každopádně auto by mělo být v záruce ne? tak ať se škodovka stará. Citovat
Marek02 Vloženo 11. Červen 2022 Autor Vloženo 11. Červen 2022 Spojkoveho, ja som sa doje*al :D Hej je v záruke Citovat
Armyk Vloženo 3. Červenec 2022 Vloženo 3. Červenec 2022 (editace) Kedysi vŕzgal aj mne na F3, keď bola nová. V záruke vyriešené, myslím, že tam strekli niekde olej. Editováno: 3. Červenec 2022, autor: Armyk Citovat
Marek02 Vloženo 7. Červenec 2022 Autor Vloženo 7. Červenec 2022 Áno bol som v servise a tam mi povedali že na nových autach bežna vec, keďže ta kvalita už nie je ako kedysi a stači to potrieť silikonovym olejom ale v poslednej dobe to aj prestalo robiť. Tak keď to znova začne robiť zvuky stači to iba potrieť. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.