mirod Vloženo 11. Červen 2022 Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 Ahojte. Pri jazde po asi 20 km začne nepravidelný piskľavý zvuk od pravého kolesa. Zvuk po čase prestane, ale počas dlhšej jazdy neskôr aj vráti. Nahral som ho na video: https://streamable.com/3wf7ar Vedel by niekto poradiť, o aký problém ide a čo s tým robiť? Nenašiel som nikde možnú odpoveď. Ďakujem. Miro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IkkiCZ Vloženo 6. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2022 Zdravím. Já se přidám k tomuto tématu také. Mám stejný písklavý zvuk po pár kilometrech jízdy. Dle mého odhadu levé přední kolo. Při jízdě rovně, při zatáčení. Většinou se to děje v nižších rychlostech, ale někdy i při vyšší rychlosti. Již jsem vyměnil kompletně na přední nápravě: Kotouče+desky Oba třmeny. Levé ložisko. Třmen se pohybuje na vodících čepech bez problému. Chvilku jsem měl klid a potom to zase začalo. V pondělí jsem měl levou brzdu komplet rozebranou. Do mezery mezi těhlici a ložiško jsem stříknul kousek WD40. Vodící lišti pro destičky (na těhlici) jsem pořádně vyčistil, namazal a destičky neměly vůbec problém v pohybu. Na destičkách sražený hrany. Když jsem dojížděl z práce k domovu, tak to začalo opět pískat ( ne neustálé pískání, ale třeba na chvilku to přestane ). Je jedno jestli jedu rovně nebo zatáčím. Jinak mám O2 FL 1.2 TSI. Jestli někoho něco padadá, budu vděčný. Našel jsem hodně témat na tohle, ale nikdo neměl při tomhle problému již vše vyměněno. Děkuji a přeji hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod Vloženo 17. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Odhalili ste príčinu nakoniec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.