patrikderka Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Zdravím, dnes jsem byl na diagnostice, protože se mému autu nechce tak nějak startovat (studený start). Zjistili mi, že je chyba ve snímači teploty nasávaného vzduchu. A teď má otázka. Je tento snímač ve váze vzduchu nebo je to nějaké čidlo, které je někde zvlášť? Tohle jsem našel na LKQ - Snímač, teplota nasávaného vzduchu ERA - ERA 550495A | E-shop LKQ CZ s.r.o.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 13. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Jedná se o Škoda Octavia 1.8t 110kw r.v 2001 AUM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 15. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2022 Vyřešeno! Čidlo se nachází na škrtící klapce. Čidlo vyřešilo problém se startováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.