Octavka TDI Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 tak mne napadlo: na radiu SONY s CD mám IN i OUT vstupy i na ovládání měniče. Jde na tento IN vstup přes redukci či předzesilovač, filtr ( nevím.....?) připojit normální MP3 přehrávač přes sluchátkový výstup? ??? -bude to hrát, tzn. radio bude jen jako zesilovač - třeba i jen s ovládáním na MP3 To jsem zvědav, zda jste to někdo zkoušel Citovat
pietro Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 Aj ja mam sonaka a riesil so to Trekstorom Nazov : TreStor MP3 - RadioStation Cena : 990.- Kc Stranka : http://gsmobil.inshop.cz/inshop/scripts/de...r-radio-station k tomu USB flasch 1 GB, ma to aj zdierku na pripoj klasického MP3 prehravača cez kablik Citovat
hunter1 Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 Pokud jsem tě pochopil, chceš připojit mp3 přehrávač přes kabel IN,OUT s rádiem. To jde samo bez problémů, jen si myslím, že skladby budeš muset ovládeat přímo z mp3 přehrávače. Já měl takhle napojenýho diskmana s mp3 do radia a v poho. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.