Roman69 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Mám problém, za jízdy při vyřazení 3.rychlostního stupně problikává dobíjení, tak jsem vyměnil alternátor, ale bliká to stále. Zajímavé je, že k tomu dochází v momentě mezi zařazenou rychlostí a vyřazením, je přitom také patrný větší pokles otáček. Nevíte někdo, co by to mohlo způsobovat? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Že ti problikne kontrolka dobíjení, když ti klesnou otáčky motoru pod cca 500/min, je úplně normální. A tipuju, že ty otáčky spadnou tak moc i při jiným přeřazování a máš dost kolísavý volnoběh. Zdá se, že máš typický případ zašpiněné škrtící klapky. Jak ji vyčistit, určitě tady na fóru najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Přidám se k tématu, mě problikne kontrolka dobíjení někde kolem 6000ot/min. stává se vám to taky nebo mám něco s altíkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colonel Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Přidám se k tématu, mě problikne kontrolka dobíjení někde kolem 6000ot/min. stává se vám to taky nebo mám něco s altíkem? Ty bezne jazdis na 6000 rpm?co chodis na relly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ne však jsem nepsal běžně - bylo to jen chvilku - když se toto stalo, tak jsem raději přeřadil. Jen jsem to zkusil a toto mě dost překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Takový točky jsem asi ještě ani nezkusil, takže nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.