Dvorrka Vloženo 30. Červen 2022 Sdílet Vloženo 30. Červen 2022 Ahoj, nějaký umělec mi ukradl navigaci a přitom vylámal uchycení. Nemáte někdo radu co s tím, aniž bych musel měnit celou palubní desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dvorrka Vloženo 30. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 30. Červen 2022 Sdílet Vloženo 30. Červen 2022 Ahoj, já bych asi zkusil vytvarovat kousek 1-1,5mm silného plechu tak, aby kopíroval tvar chybějících úchytů. Napadají mě dva způsoby, jak by se to dalo udělat. Pokusil jsem se to vizualizovat na přiložené fotce. Samotné plechy pak přichytit samořeznými šroubky do plastu a nasunout na ně nové plechové matice. Nejsem si teď z hlavy jistý, kolik je tam reálně místa, ale nějaká mezera na plech a hlavy šroubků by tam mohla být. Byly tam nějaké bezpečnostní šrouby nebo něco jiného, že to ten zloděj takhle polámal? PS: Můžu se ještě ze zvědavosti zeptat, kde k tomu došlo? Mám taky obavy, že mě to jednoho dne potká. 😟 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dvorrka Vloženo 1. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 před 17 hodinami, VeteranChild napsal: Ahoj, já bych asi zkusil vytvarovat kousek 1-1,5mm silného plechu tak, aby kopíroval tvar chybějících úchytů. Napadají mě dva způsoby, jak by se to dalo udělat. Pokusil jsem se to vizualizovat na přiložené fotce. Samotné plechy pak přichytit samořeznými šroubky do plastu a nasunout na ně nové plechové matice. Nejsem si teď z hlavy jistý, kolik je tam reálně místa, ale nějaká mezera na plech a hlavy šroubků by tam mohla být. Byly tam nějaké bezpečnostní šrouby nebo něco jiného, že to ten zloděj takhle polámal? PS: Můžu se ještě ze zvědavosti zeptat, kde k tomu došlo? Mám taky obavy, že mě to jednoho dne potká. 😟 Ahoj, Díky za radu, něco takového tam budu muset vymyslet. Jaký tam byly šrouby netuším, ale vzhledem k tomu, že mi zničil i plastový kryt sloupku u dveří spolujezdce, než rozbil okénko, tak tam klidně mohly být normální. Stalo se mi to na ulici Babická, Praha 11. Nenapadlo by mě, že se to ještě krade u 10 let starých aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 Šrouby jsou tam běžně tyto: Šroub 4.2x16 Škoda N10656702 (skoda-dily.cz) a matice: Matice plechová 4.2x16x12 Škoda N90698801 (skoda-dily.cz). Taky jsem myslel, že už se to dnes neděje a ještě takovým způsobem. 😟 Je to až moc jednoduché k ukradnutí a bohužel moc na očích. PS: Předcházející příspěvek se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.