yuriss Vloženo 9. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2022 Ahoj, zkoušel jste někdo po bouračce xenonového světlometu dát xenon s natáčením a do normálního halogenového obalu. Koukal jsem a obal vypadá stejně. Jen v něm nejsou dofrézované otvory na konektory. Ještě nějaké postřehy. Nemáte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 12. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 Bude tam uvnitř navíc ještě uchycení čočky, motorů a všeho ostatního, aby se mohla natáčet. Upravit by jsi musel i prostor okolo čočky. Když si světla srovnáš, tak uvidíš, že xenon má kolem čočky monem víc místa, kdežto halogen je v celku. Pokud obal není stejný jako pro halogen, tak to pak ani neseřídíš. Navíc při přestavbě musíš dodělat kabeláž, řídící jednotky, další čidla atp. Když jít do přestavby, tak už xenonový lampy a né to bastlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuriss Vloženo 14. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Zle jsi to pochopil, šlo o to ze mám xenon po srážce se srnou plexi a obal ko. Takže jsem koupil halogen světlo to rozlepil a vše přecházel. Obal je úplně stejný. Jen vybrousil díry na konektory. Šlo mi o to jestli už to někdo nedělal. Abych se vyvaroval koupě dvou světel kdyby to nebylo stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Uz jsi to udelal? Zajimalo by mne, jak slo svetlo rozlepit? Nekde ctu, ze to jde v pohode. Jinde pisi, ze to nejde, ze je to pojistene sroubama a. Musi se rezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuriss Vloženo 30. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 Žádné pojistné šrouby tam nejsou. Jediné šrouby co jsou, je přišroubovaná parabola ke sklu ale to jde dolu komplet při rozlepení. Pak to šroubuješ od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuriss Vloženo 30. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 Rozlepit to šlo celkem špatně. Lepidlo moc nereagovalo na teplo, nebo alespoň tak jak jsem si představoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 30. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.