štefanf Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Dobrý deň, máme objednaný karoq a staviame prístrešok pre auto, vedel mi, prosím, niekto napísať výšku zadných dverí Karoqa, ak sú naplno otvorené. Pátral som po tejto info, ale asi slabo. Ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Horní polohu víka je možné nastavit (např. pokud je omezený prostor pro otevírání víka výškou garáže nebo pro komfortnější ovládání podle výšky osoby). Změna horní polohy víka › Zastavte víko v požadované poloze. › Přidržte stisknuté tlačítko B » obr. 50 na straně 63, dokud se neozve zvukový signál. Nastavení výchozí horní polohy víka › Opatrně manuálně přizvedněte víko až na doraz. › Přidržte stisknuté tlačítko B » obr. 50 na straně 63, dokud se neozve zvukový signál. Já mám 208 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 (editace) A má @štefanf elektrické otevírání kufru?? Editováno: 10. Červenec 2022, autor: marhor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Ahoj , někde jsem vyčetl 1930 mm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 (editace) Já jsem udělal přístřešek pro Karoq vysoký 210cm a 5té dveře v pohodě a mohu parkovat i se střešním boxem od Thule XL... Editováno: 11. Červenec 2022, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.