Publikováno Červenec 10, 20223 r Dobrý deň, máme objednaný karoq a staviame prístrešok pre auto, vedel mi, prosím, niekto napísať výšku zadných dverí Karoqa, ak sú naplno otvorené. Pátral som po tejto info, ale asi slabo. Ďakujem!
Červenec 10, 20223 r Horní polohu víka je možné nastavit (např. pokud je omezený prostor pro otevírání víka výškou garáže nebo pro komfortnější ovládání podle výšky osoby). Změna horní polohy víka › Zastavte víko v požadované poloze. › Přidržte stisknuté tlačítko B » obr. 50 na straně 63, dokud se neozve zvukový signál. Nastavení výchozí horní polohy víka › Opatrně manuálně přizvedněte víko až na doraz. › Přidržte stisknuté tlačítko B » obr. 50 na straně 63, dokud se neozve zvukový signál. Já mám 208 cm
Červenec 10, 20223 r A má @štefanf elektrické otevírání kufru?? Upraveno Červenec 10, 20223 r od marhor
Červenec 11, 20223 r Já jsem udělal přístřešek pro Karoq vysoký 210cm a 5té dveře v pohodě a mohu parkovat i se střešním boxem od Thule XL... Upraveno Červenec 11, 20223 r od provit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.