Publikováno Červenec 13, 20223 r Zdravim, nestretol sa niekto s problémom že mu auto oznamovalo že ja otvorený kufor počas jazdy aj keď je zatvorený ? Niekedy je frekvencia oznamovania dosť neprijemna. Ďakujem
Červenec 13, 20223 r pri F3 to robili nevhodne LED moduly do kufra a schranky spolujazdca, problemom mozu byt prelomene kable v priechodke kufra
Červenec 14, 20223 r ja som to mal ked som kupil ledky na osvetlenie priestoru v kufri (umiestnene na 5-tych dverach a svietia pri otvoreni). A kedze to bolo treba asi nakodovat, aby auto vedelo ze je tam ine svetlo, tak som ich zas vymenil za podovne. A pokial si nic v aute nemenil, tak to budu skor tie kable...
Červenec 14, 20223 r ja mam 01/2018 a ked som to zapojil, tak mi preblikovalo na budikoch, akoby som raz mal otvoreny kufor a potom zas nie, velmi otravne to bolo. Kupil som toto cez ebay (link) Upraveno Červenec 14, 20223 r od Martin_V
Červenec 14, 20223 r Autor Menil som už dávnejšie (cca rok) všetky žiarovky za LED a začalo to až teraz.
Červenec 22, 20223 r Autor Nepomohlo ani výmena za staré žiarovky ani úplne odpojenie osvetlenia kufra. Signalizacia reaguje na otrasy v na vozovke.
Září 13, 2024Zář 13 Aký má vpliv schránka spolujazdca na to otváranie kufra ? Mne zasvieti na display kontrolka otvoreného kufra keď pootvorim schránku spolujazdca. Kde hľadať chybu ?
Září 13, 2024Zář 13 V 13. 7. 2022 na 19:09, wirer napsal: pri F3 to robili nevhodne LED moduly do kufra a schranky spolujazdca, problemom mozu byt prelomene kable v priechodke kufra Mne to robí schránka spolujazdca kde hľadať chybu dakujem Upraveno Září 13, 2024Zář 13 od Majky15
Září 14, 2024Zář 14 vymen LED-ky za povodne ziarovky v celom interieri a malo by to byt OK. tym vylucis chybu elektroinstalacie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.