CHOVKY Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Zdravim, nestretol sa niekto s problémom že mu auto oznamovalo že ja otvorený kufor počas jazdy aj keď je zatvorený ? Niekedy je frekvencia oznamovania dosť neprijemna. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 pri F3 to robili nevhodne LED moduly do kufra a schranky spolujazdca, problemom mozu byt prelomene kable v priechodke kufra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 ja som to mal ked som kupil ledky na osvetlenie priestoru v kufri (umiestnene na 5-tych dverach a svietia pri otvoreni). A kedze to bolo treba asi nakodovat, aby auto vedelo ze je tam ine svetlo, tak som ich zas vymenil za podovne. A pokial si nic v aute nemenil, tak to budu skor tie kable... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Jaký máš rok výroby? Já mám 11/2016 a bez problému mám tam led osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 (editace) ja mam 01/2018 a ked som to zapojil, tak mi preblikovalo na budikoch, akoby som raz mal otvoreny kufor a potom zas nie, velmi otravne to bolo. Kupil som toto cez ebay (link) Editováno: 14. Červenec 2022, autor: Martin_V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 14. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Menil som už dávnejšie (cca rok) všetky žiarovky za LED a začalo to až teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 22. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Nepomohlo ani výmena za staré žiarovky ani úplne odpojenie osvetlenia kufra. Signalizacia reaguje na otrasy v na vozovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky15 Vloženo 13. Září Sdílet Vloženo 13. Září Aký má vpliv schránka spolujazdca na to otváranie kufra ? Mne zasvieti na display kontrolka otvoreného kufra keď pootvorim schránku spolujazdca. Kde hľadať chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky15 Vloženo 13. Září Sdílet Vloženo 13. Září (editace) V 13. 7. 2022 na 19:09, wirer napsal: pri F3 to robili nevhodne LED moduly do kufra a schranky spolujazdca, problemom mozu byt prelomene kable v priechodke kufra Mne to robí schránka spolujazdca kde hľadať chybu dakujem Editováno: 13. Září, autor: Majky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Září Sdílet Vloženo 14. Září vymen LED-ky za povodne ziarovky v celom interieri a malo by to byt OK. tym vylucis chybu elektroinstalacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.