Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, nestretol sa niekto s problémom že mu auto oznamovalo že ja otvorený kufor počas jazdy aj keď je zatvorený ? Niekedy je frekvencia oznamovania dosť neprijemna. Ďakujem

Vloženo

ja som to mal ked som kupil ledky na osvetlenie priestoru v kufri (umiestnene na 5-tych dverach a svietia pri otvoreni).

A kedze to bolo treba asi nakodovat, aby auto vedelo ze je tam ine svetlo, tak som ich zas vymenil za podovne.

A pokial si nic v aute nemenil, tak to budu skor tie kable...

Vloženo (editace)

ja mam 01/2018 a ked som to zapojil, tak mi preblikovalo na budikoch, akoby som raz mal otvoreny kufor a potom zas nie, velmi otravne to bolo.

Kupil som toto cez ebay (link)

Editováno: , autor: Martin_V
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Aký má vpliv schránka spolujazdca na to otváranie kufra ? Mne zasvieti na display  kontrolka otvoreného kufra keď pootvorim schránku spolujazdca. Kde hľadať chybu ? 

Vloženo (editace)
V 13. 7. 2022 na 19:09, wirer napsal:

pri F3 to robili nevhodne LED moduly do kufra a schranky spolujazdca, problemom mozu byt prelomene kable v priechodke kufra

Mne to robí schránka spolujazdca kde hľadať chybu dakujem

Editováno: , autor: Majky15

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...