lancer Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 mám lehce poškrábané elektrony předchozí majitel je vzal asi lehce brusným papírem nevite čím by se to dalo rozleštit tempo to nebere barva je moc tvrdá případně čím je nalakovat aby barva byla zase tak kvalitní a nebylo to kolo po první sezoně ještě horší jako nyní.Nejraději bych to jenom rozleštil ale nevím čím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15147 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 hlavně to patří do podvozku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 já bych to zatím skusil vyleštit ale nevím čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 je na to pasta bezne ju dostat v obchode z farbami a podobne , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 je na to pasta ,ale jak se jmenuje nebo co je to zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 je na to pasta ,ale jak se jmenuje nebo co je to zač? Prodají ti to nejlépe v lakovně třeba tam kde se prodává PPG nebo Standox a podobně . Jinak jsem pastu na škrábance už dost dřiv taky koupil na Shelce Byla to bílá tuba (jako třeba pasta na zuby) s barevou nálepkou a červeným uzávěrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 je to ta psta co sa lesti mosadz, robil som s tym stare uchytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.