Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jakej jsem?? Luther Vandross - Never too much :)

Jakej jsem?? Luther Vandross - Never too much :)

Šikula :palec2: , to je ono :specool: , díky moc.

Už to poslouchám :band

Šikula :palec2: , to je ono :specool: , díky moc.

Už to poslouchám :band

Neni zac :) Ja jsem rad, ze si mohu rozsirit sbirku hitu :)... Nedari se mi vsak najit ten remix z ktereho je tva ukazka... Jen original od Luthera

Neni zac :) Ja jsem rad, ze si mohu rozsirit sbirku hitu :)... Nedari se mi vsak najit ten remix z ktereho je tva ukazka... Jen original od Luthera

Remix už taky hledám, ale už vím odkud tu písničku znám. Nevím jestli hraješ PC hry, ale tahle písnička je v GTA Vice City.

Remix už taky hledám, ale už vím odkud tu písničku znám. Nevím jestli hraješ PC hry, ale tahle písnička je v GTA Vice City.

Jenom COD, jinak nehraju :) Ale tu pisnicku znam, jen jsem nevedel kde zacit... :) Remix nemam, pokud by jsi nasel, prosim x-press@seznam.cz

Jenom COD, jinak nehraju :) Ale tu pisnicku znam, jen jsem nevedel kde zacit... :) Remix nemam, pokud by jsi nasel, prosim x-press@seznam.cz

Už mám ten remix, posílám na mail...

Už mám ten remix, posílám na mail...

Diky moc! ;)

• 3 týdny později...

Zdravím všechny

Opět hledám název písničky, je to písnička známa tady je ukázka je to z pořadu auto moto styl takže pokud někdo víte jméno interpreta nebo název tak napište. Díky moc

Zdravím všechny

Opět hledám název písničky, je to písnička známa tady je ukázka je to z pořadu auto moto styl takže pokud někdo víte jméno interpreta nebo název tak napište. Díky moc

Vy nas zasobujete pane Karfik :D

Vy nas zasobujete pane Karfik :D

Tak aby jste se tady nenudili. Tak co, víš?

Upraveno od Lancelot

Zdravím všechny

Tak nejak nevim jaka... Pokud myslis tu slecnu s tim jinochem, tak Eva a Vasek...

V jake minute z tech 56minut dlouheho spotu?

Tak nejak nevim jaka... Pokud myslis tu slecnu s tim jinochem, tak Eva a Vasek...

V jake minute z tech 56minut dlouheho spotu?

Dobrá připomínka, to mně nenapadlo napsat minutu. Nechce se mi hledat minuty, ale je to ta písnička na začátku pořadu auto moto styl, kdy je představován obsah celého dílu.

Dobrá připomínka, to mně nenapadlo napsat minutu. Nechce se mi hledat minuty, ale je to ta písnička na začátku pořadu auto moto styl, kdy je představován obsah celého dílu.

Super, takze tobe se nechce hledat a my mame??? lol:aggressive:

Zdravím všechny

Trochu vzdáleně mi to připomíná Jamiroquai, ale podobá se to Stardust - the music sounds better with you resp. něco od Daft Punk.

Super, takze tobe se nechce hledat a my mame??? lol:aggressive:

A jak to mám asi hledat co? Nevím název a ani kousek textu. Já to sem dávám jen jestli to někdo třeba nezná.

Kdyby pod tím videem byla diskuze tak dám dotaz tam. Jen tak mimochodem, jak hledáš písničky ty?

No on to ale ten Stardust nebude, já jsem to už kdysi někde slyšel, to je něco jinýho.

Přesně tak stardust to není, podobný styl má tebou již zmiňovaný Jamiroquai nebo Alcazar, jinak nevím.

Upraveno od Lancelot

A jak to mám asi hledat co? Nevím název a ani kousek textu. Já to sem dávám jen jestli to někdo třeba nezná.

Kdyby pod tím videem byla diskuze tak dám dotaz tam. Jen tak mimochodem, jak hledáš písničky ty?

Ja myslel hledat tu minutu ne tu pisnicku. S tou ti kazdopadne radi vsichni pomuzou, proste jsem mluvil o te minute kde zacina ten Auto neco... Ja hledam tak, ze to slysim, podivam se bud na radio pokud to rds dovoluje a stanice podporuje, nebo na net - PRAVE HRAJEME :D

Ja myslel hledat tu minutu ne tu pisnicku. S tou ti kazdopadne radi vsichni pomuzou, proste jsem mluvil o te minute kde zacina ten Auto neco... Ja hledam tak, ze to slysim, podivam se bud na radio pokud to rds dovoluje a stanice podporuje, nebo na net - PRAVE HRAJEME :D

A tak to potom jo, to je fakt. No tak to hledám podobně, akorát že většinu písniček co hledám slyším v televizi, ve filmech nebo v nějakých pořadech. Radio moc neposlouchám, stojí za prd.

A tak to potom jo, to je fakt. No tak to hledám podobně, akorát že většinu písniček co hledám slyším v televizi, ve filmech nebo v nějakých pořadech. Radio moc neposlouchám, stojí za prd.

Ja jsem se nyni dal na 96,2FM radio Spin a nemuzu si vynachvalit... RnB, Rap, Hip-Hop, poslechovy songy z 90%

Tak to tady na Moravě nechytám, ale zkusím si to poslechnout po netu. Tu písničku náhodou nevíš, že?

Tak to tady na Moravě nechytám, ale zkusím si to poslechnout po netu. Tu písničku náhodou nevíš, že?

Promin, nahodou jsem si myslel ze to jsou Stardust... Nenapada me jak jinak to najit. Ja to taky posloucham po netu na AB Radio...

Promin, nahodou jsem si myslel ze to jsou Stardust... Nenapada me jak jinak to najit. Ja to taky posloucham po netu na AB Radio...

Nevadí, ale je to známá melodie. Třeba bude vědět někdo jiný. Jinak když už tedy poslouchám rádio, tak poslouchám HEY hrají tam docela solidní písničky občas jsou tam rockové nářezy, ale jinak pohodová rocková muzika.

Nikdo netuší? Žádný tip?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.