Přejít na obsah

Fantomas.CZ

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Fantomas.CZ

  • Narozeniny 26.4.1983

Návštěvy profilu

462 zobrazení profilu

Oznámení Fantomas.CZ

  1. Kdyby to někdo sháněl, zdá se, že tahle jednotka zobrazování názvů skladeb přes BT opravdu neumí. Nahradil jsem ji novější jednotkou 7P6 035 730 K, a všechno funguje, jak má.
  2. Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jednotka 3C8 035 730 A podporuje zobrazení názvů skladeb přehrávaných přes BT, a stačí to dokódovat, nebo si mám radši pořídit novější. Telefon (iPhone) se mi spárovat podařilo, funguje prakticky všechno, dokonce i hudba přes BT hraje ve stereo, ale názvy se mi nezobrazují... Díky!
  3. Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli existuje elegantní možnost posunu na další adresář při přehrávání audia z SD karty nebo pevného disku. Všechna tlačítka posunou jen na další skladbu, ale další album/adresář, na to jsem zatím nepřišel. Samozřejmě o soft tlačítku "Výběr" vím, jen mi jde o to, že třeba Audience to uměla... Díky!
  4. Chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s Dension Gateway Pro BT? Je to zařízení, které nahrazuje MDI adaptér a zároveň HF jednotku s A2DP a stojí cca. 5 tisíc, což vychází jednoznačně líp, než si to koupit zvlášť, i když originál a navíc se orientovat v džungli typů HF jednotek... Mám O2 MR 2005 s maxidotem a dodělávaným Columbem (a novým GW), tak by mě zajímalo, jestli to bude fungovat, případně bude lepší, než originální MDI box a HF jednotka. Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...