supamatoni Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 Dobrý deň, prosil by som o radu. Som pomerne čerstvý majitel SII vo výbave LaK. Dnes som si všimol že pri rámčeku ovládania na spolujazdcovej sedačke, ktoré je pre pasažiera vzadu, sa povytiahlo čalúnenie. Je to v celku drobnosť ale dosť ma to hnevá a chcel by som sa pokúsiť to opraviť. Má s týmto prosím niekto skúsenosť? Predpokladám že je možné to rozobrať, no neviem ako nato a nerád by som to ulomil. Ďakujem za každú radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 No z uhlu fotky to nevypada ze by to slo natahnout a prilepit pod plastovy kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 Ahoj. To máš nové/v záruce? Jestli jo, reklamoval bych to. Tohle nevypadá, že je to povytáhlé - aspoň z fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supamatoni Vloženo 24. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 Ahoj, nové to nieje, v záruke už tiež nie, bohužial. Je možné to natiahnuť, dokonca som to dostal nazad pod ten plastový rámik, ale nedrží to tam. Chcelo by to dať dole ovládanie, bohužial neviem ako na to, a či to je vobec možné. Možno sa tu nájde niekto kto toto ovládanie zhadzoval, prípadne riešil niečo podobné. V opačnom prípade to zrejme budem musieť riešiť cez Škoda servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supamatoni Vloženo 24. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 (editace) Tak som to tam narval, ale vyskočí to hned ako sa niekto oprie do sedačky. Podla foto je tam zrejme vnútorný a vonkajší rámček. Medzi nimi v normálnom prípade drží čalúnenie. Editováno: 24. Červenec 2022, autor: supamatoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 Osobne by som aliexpresovym pacidielkom z plastu ten ramcek skusil rozdovjit, po demontazi tych dvoch tlacidiel. Stavim sa ze to drzi medzi sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.