Přejít na obsah

Adam Rýpar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    251
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

1 050 zobrazení profilu

Oznámení Adam Rýpar

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • One Year In
  • Very Popular Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Reacting Well Vzácný

Nedávné oznámení

230

Popularita

  1. Vše je to o prioritách. Pro někoho je 40+ moc, někdo dá 100. Já se taky divím, kolik lidí utratí za dovolenou v ČR, přitom D, A, IT udělám v poho levněji a pro mě se neomezuju. Někdo neřeší šunku za 50/100g, pro někoho to je přes čáru a koupím jinde. Samozřejmě, že čím víc ušetřím na spotřebě (ne jen paliva), tak jsem víc happy. Kdo ne...? 🙂
  2. Adam Rýpar

    Zimní pneu

    Taky mám V
  3. Prohlídka ve cca 105tis km + pravidelná prohlídka (rozšířený rozsah prohlídky????) vyšla na 8300. Jinak brzdy komplet stále původní, ani nezmiňovali nutnost výměny.
  4. Jasné, za nějaký rok si možná budeme říkat, že je nadčasový a předběhl dobu. Jen mě mrzí, že na rozdíl od předchůdce, že si z toho člověk nesedne na zadek, když jej vidí naživo. Nijak nevyčnívá, není výrazný. Takové bezpohlavní auto.
  5. Včera jsem jich potkal cca 10 v kombíku v různých barvách. Kdybych nevěděl, že vyšla nová generace, vůbec si ho nevšimnu, resp mě nenapadne "Tohle je nový sup, pecka", jako u 3.gen. Absolutně nevýrazný ocumlaný bonbon. U kombíku je vidět batoh na zádech (připomíná mi profil Kia Ceed SW). S3 má po 10ti letech pořád krásný a výrazný design. Tohle úplně zapadne v šedi nějakých tvarů. Je to velká škoda. Můj pohled.
  6. @e1.to jsem zkusil. Z 99% po zamknutí a nějaké době se jedna položka z těch dvou "odfajfkne" a apka ukáže anonymní režim. Blbé je, že i na webu. Zkoušel jsem i natvrdo dát anonym režim, vypnout, nahodit zpět. Ale nic. edit: napadá mě, zda to nesouvisí s výměnou toho bezdrát nabíjení, bo je to nefunkční po tomhle zákroku. Uvidím, co řeknou.
  7. Díky za info. Dělá to už týden, uvidím.
  8. Ahojte. Setkali jste se s problémem, že se v appce/na webu auto tváří, že je v soukromém režimu, přitom ale není? Nicméně samo je jedna z položek "napůl" zaškrtnutá. Zcela náhodně. A dělá to vždy po třeba pár hodinách vypnutí motoru. Musím ručně kliknout a poté je zaškrtnuto plně. Díky za případné info (řeším i se škodou, ale stále bez odezvy).
  9. 93tis km a ťuk ťuk vše OK. Měním co *-15tis km
  10. přesně tak. Media to sama říkala - rafinerie buď Orlen nebo se dost bere Slovnaft (MOL)
  11. a co třeba OMW MM, jejich TOP paliva? Ty by údajně mohly být bez biosložky. Nebo ne?
  12. Ahojte. Ad to cukání, dělalo vám to na režim D nebo S? Díky za info
  13. Manuál/DSG....dlouhodobě nepodstatný rozdíl. Stačí, aby byl protivítr, déšť, větší provoz... a spotřeba ti bude lítat i tak. Sám to vidím na stejné trase. Jde spíš o ne/pohodlí.
  14. Kdybych neviděl logo, tipoval bych to na asijskou značku. Hlavně lift z profilu a jeho zadek - něco, jako Toyota nebo čínská značka. Bohužel v 4,gen se mi snad líbí víc O4 než S4. V interiér - "pěkný" tablet. A jsem zvědav na materiály po pár letech používání.
  15. Co vím, tak servis vydělává na celý barák, protože se nové auta neprodávají. Resp nevydělají. A není to JPP. Pardon za malý OT.
×
×
  • Vytvořit nový...