Josef_1 Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Ahoj, mam dotaz, nebrni vam lehce plynovy pedal a trochu vic spojkovy?Patrne je to pri ve vyssich otackach. Spojkovy pri lehounkem seslapnuti asi 1-2cm a pridani plynu. Akorat nevim zda to nebylo uz od vyroby. Auta mam 5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 A čo vyváženie kolies a geometria, tyčky stabilizátora? To je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 19. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 No napr ten spojkovy pedal je citit i pri turovani na miste. Me by zajimalo jestli tam neco citi majitele Rapidu taky,jestli to tak proste je a nezda se mi neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Hele já nevím, mě přijde, že po částečným sešlápnutí spojkovej pedál vibruje už tak nějak z principu. Nevím u rapidu, ale dělá mi to fabie i polo (ale jsou to starší vozy s naftou). Jen názor. Já bych to neřešil, až nastane porucha spojky, poznáš to. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 plynovy mi nebrni a spojkovy nemam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.