Josef_1 Vloženo 16. Srpen 2022 Vloženo 16. Srpen 2022 Ahoj, mam dotaz, nebrni vam lehce plynovy pedal a trochu vic spojkovy?Patrne je to pri ve vyssich otackach. Spojkovy pri lehounkem seslapnuti asi 1-2cm a pridani plynu. Akorat nevim zda to nebylo uz od vyroby. Auta mam 5 let Citovat
touareg3 Vloženo 18. Srpen 2022 Vloženo 18. Srpen 2022 A čo vyváženie kolies a geometria, tyčky stabilizátora? To je OK? Citovat
Josef_1 Vloženo 19. Srpen 2022 Autor Vloženo 19. Srpen 2022 No napr ten spojkovy pedal je citit i pri turovani na miste. Me by zajimalo jestli tam neco citi majitele Rapidu taky,jestli to tak proste je a nezda se mi neco. Citovat
Honza K. Vloženo 19. Srpen 2022 Vloženo 19. Srpen 2022 Hele já nevím, mě přijde, že po částečným sešlápnutí spojkovej pedál vibruje už tak nějak z principu. Nevím u rapidu, ale dělá mi to fabie i polo (ale jsou to starší vozy s naftou). Jen názor. Já bych to neřešil, až nastane porucha spojky, poznáš to. :) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.