Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Po necelém půlroku malé hodnocení mého vozu - Fabia IV Style aut. 81kw. Jízdní vlastnosti bez výhrad. Spotřeba bez výhrad. Co se ale nepovedlo, tak to jsou madla předních dveří, jejich prodloužení nesmyslným obloukem směrem k palubce dost komplikuje vyjmutí a nebo vložení láhve s pitím, a za jízdy bych vůbec nedoporučoval nějakou manipulaci s nápojem , mohlo by to být nebezpečné. Další hodně nepovedená je loketní opěrka, oproti předchozí verzi není polohovatelná, což považuji za veliký krok zpět. Dál uvidím, zatím najeto něco přes 5000km

• o 6 měsíců později...
Vloženo (editace)

Nie nerozpada sa neboj, mne zatial nevrzga niekto sa stazuje od zaciatku. Ale ja zas nemam potrebu omatlavat cely interer a skusat kde co vrzga. Za jazdy vsetko ok v podstate ziadne rezonancie (ani od madla)  ziadne vrzganie nic. 
Taktiez pri vystupovani nic. Take ale nieje to klucova vec toho auta v najhorsom to potom nejak zbastlis videl som ze to namazavaju alebo lepia niekde na fore. Dizaj mi neje po chuti komplikuje vyberanie flase takisto ulozenie pod opierkov , ale pokial mi to nezostane v ruke je to ok .

Uvidime tak po 15tkm  

Oprava , idem si trochu posypat popol na hlavu : madla nevrzgaju, za to palubovka vrzga jak sialena sama od seba , plasty infotaimentu, plasty tej listy farebnej cca od 16 tkm ... zatial vyriesene natlacenim papierika pod tu lacnu svietiacu listu aby to naplo a nevrzgotalo cele auto pri sebemensom pohybe na vozovke. 
Servis sa k tomu nevyjadril niak v podstate.  Madla nevrzgaju , zatial , cize skodovka uz nikdy viac , alebo len pri dokladnej inspekcii pred kupov ako je co spracovane a co moze robit problemy a co nie. Ja som predpokladal po  druhej a dokonca tretej generacii ktora bola bez problemova u mna ze u skodovky toto riesit nemusim, to nerobila dokonca ani stara felicia zeby cosi hentak vrzdalo alebo skripali brzdy a podobone :D

Editováno: , autor: naschd
  • o 2 roky později...
Vloženo (editace)

Zdravim, chcem sa informovat ci je moznost vymenit laktovu opierku v skode fabia IV za posuvnu opierku z skody Scala nakolko k pohodlnej jazde mi chyba zopar centimetrov. Dik za info

Editováno: , autor: Marcel79

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...