Herbik Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.? skoro trefa, Bzenec... áá, MVZ jejich produkci bereme aspon pro mne (zatim tady nejsem dlouho), co je MVZ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Moravské vinařské závody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Koosek od Brna Dolní Kounice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Přerov alias Vepřov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Mezi OLOMOCI a Prostějovem , Dubany ale spíš se přikláním k olomouci tam jsem se narodil a 19 let žil. Nejaký další moravák??????? Jasný, moraváků je tady spousta a Olomoučáků taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 hlásím se k Uherskému Hradišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Mezi OLOMOCI a Prostějovem , Dubany ale spíš se přikláním k olomouci tam jsem se narodil a 19 let žil. Nejaký další moravák??????? Já jsem z Olomouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tak to já Vysočina-Žďár nad sázavou-Svratka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tak to já Vysočina-Žďár nad sázavou-Svratka A helemese....dalsi kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cushdie Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Praha, puvod i pobyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 LIBEREC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Frýdek-Místek - Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 ROHOV...Opavsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 ŠUMPERK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haban2 Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 PLZEŇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Miloviceeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Když už sem totok zualožil..tak i obnovim... dejte sem nejakou hezkou fotku z vaseho bydliste... a vime ze napr ty Milovice maji to nebo to... proste komu se chce.. muze... komu se nechce prekona se, kdo to sem neda - bude to tu chybet Ja dodam pozdeji :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Vysočina Ledeč nad Sázavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 kolik je tu lidi od Uh.H...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) kolik je tu lidi od Uh.H...???? jááá co jsem tak letmo projizdel, tak cca 5 Uherskohradistaku, cca 5 zlinaku + 1 bata jeden z Uherskyho brodu, cca 2 z Veseli nad Moravou Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 udajne nejbohatsi vesnice v CR (stejne asi neznate) ..::Potůčky::.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagimar Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 ORLOVÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Taktéž ORLOVÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 safra orli nam jaksi vylétají z hnízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.