Červen 29, 200718 r Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.? skoro trefa, Bzenec... áá, MVZ jejich produkci bereme aspon pro mne (zatim tady nejsem dlouho), co je MVZ...?
Červenec 13, 200718 r Mezi OLOMOCI a Prostějovem , Dubany ale spíš se přikláním k olomouci tam jsem se narodil a 19 let žil. Nejaký další moravák??????? Jasný, moraváků je tady spousta a Olomoučáků taky.
Listopad 21, 200717 r Mezi OLOMOCI a Prostějovem , Dubany ale spíš se přikláním k olomouci tam jsem se narodil a 19 let žil. Nejaký další moravák??????? Já jsem z Olomouce.
Prosinec 2, 200717 r Autor Když už sem totok zualožil..tak i obnovim... dejte sem nejakou hezkou fotku z vaseho bydliste... a vime ze napr ty Milovice maji to nebo to... proste komu se chce.. muze... komu se nechce prekona se, kdo to sem neda - bude to tu chybet Ja dodam pozdeji :-P
Prosinec 8, 200717 r kolik je tu lidi od Uh.H...???? jááá co jsem tak letmo projizdel, tak cca 5 Uherskohradistaku, cca 5 zlinaku + 1 bata jeden z Uherskyho brodu, cca 2 z Veseli nad Moravou Upraveno Prosinec 8, 200717 r od Vinca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.