Přejít na obsah

Bagimar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Bagimar

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To je odpověď ,takových tady být víc tak se to tu může zavřít.Na dálnici také vyhodíš volant protože jedeš rovně a zrovna ho nepotřebuješ?Když ses tu ptal na výměnu kol tak ti taky dali takovou odpověď.myslím že tohle forum je o pomoci a radách.
  2. Bagimar

    A mám po....

    Chce to klídek a nedoufat že někoho lapnou.Mě vykradli auto celkem 5krát a nejnižší škoda 30 000,-.Po druhé mě to ještě sralo protože to bylo měsíc po prvním vybrání a dovezení ze servisu.Potřetí už jsem si z policajty tykal a dali mi číslo přímo na jejich kancelář abych nemusel volat přes 158 (A TO SE VYPLATILO) při dalším vykradení se dostavili rychleji.Parkuji ve městě přímo pod policejní kamerou a na můj dotaz jestli se podívali na nahrávky tak se jen smáli.A ještě taková perlička.Při druhé krádeži mi vzali novou rezervu kterou jsem hlásil do protokolu.Po roce mi volali že chytli nějakou partičku a že jim zabavili i mou rezervu.Na PČR jsem si pak prohlédl tři fotky kol v počítači,až nato že to byly 13 a ještě na nich znak Lancia,Audi.Tak nespoléhejte že to pčr vyřeší pokud do nich ti zloději přímo nenabourají a hned se nepřiznají.TAKŽE CHCE TO BRÁT S REZERVOU (( TI HAJZLI ))
  3. Mám práškový 1kg i s držákem z Hypermarketu za 300,- a v pohodě mi šel uchytit nad zadní levé světlo,jsou tam takové držáky i s dírama.Drží perfektně, nezavazí a myslím že je i poruce.Myslím že je důležité vozit alespoň nějaký hasičák než žádný.Kamarádovi na dovolené začala hořet Lada v motoru a plamen mu vyšlehl dovnitř kabiny takže dostal dávku do obličeje a byl rád jak našel kliku aby se dostal ven.Vedle nás zastavil děda ve 105 a za sedátkama měl ten veliký práškový(někde z továrny) a začal hasit.Takže vozit a zastavit i ostatním.
  4. Bagimar

    Radary

    Pozor při průjezdu přes hranice na ty kamery co ti prolustrují auto a ty o tom ani nevíš.Jak kamera nerozpozná spz tak je průser,už neprojedeš.
  5. Slovinsko poplatek pár éček.Rakousko budeš mít známku a mýtné v Chorvatsku najdeš tady http://www.chorvatsko.cz/moto/poplatky.html Tak bez obav
  6. dělám to celkem běžně jsem z Ostravy. 602736624 Kde to přesně děláš?Jsem z Orlové a ručička teploty si dělá co chce.V servisu mi řekli že je to na výměnu celé přístrojovky nebo že to někde pošlou na opravu ale trvá to asi týdem a cena kolem dvojky.tak se chci informovat.
×
×
  • Vytvořit nový...