camel1cz Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 Mám nového Enyaqa a jsem (dosaď oblíbený titul) a neobjednal sem si elektrické otvírání 5. dveří :( Jsem z toho nešťastnej, protože jsou fakt těžký a špatně vyvážený a hodně špatně se s nima manipuluje. Nevíte někdo, jestli je lze nějak rozumně dodělat? Uměl bych žít i bez virtuálního pedálu popř. i tlačítka na dveřích řidiče - dálka a dotek na otvírači kufru by stačil. Zkusím to i ve škodovce, ale tady obvykle vidím větší kreativitu a snahu to řešit. Moc moc děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 ferda25 Ti to dodělá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 24. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 Jak se dá ferda25 kontaktovat - SZ mi neodešle. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 Musíš na tento mail. Na fóru už se nevyskytuje ferda25@yandex.ru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 26. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 Jen pro orientaci: zjišťoval jsem cenu dostavby v neautorizovaném servisu a pohybuje se z nových dílů někde mezi 70 a 80 tisíci včetně DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.