camel1cz Vloženo 24. Srpen 2022 Vloženo 24. Srpen 2022 Mám nového Enyaqa a jsem (dosaď oblíbený titul) a neobjednal sem si elektrické otvírání 5. dveří :( Jsem z toho nešťastnej, protože jsou fakt těžký a špatně vyvážený a hodně špatně se s nima manipuluje. Nevíte někdo, jestli je lze nějak rozumně dodělat? Uměl bych žít i bez virtuálního pedálu popř. i tlačítka na dveřích řidiče - dálka a dotek na otvírači kufru by stačil. Zkusím to i ve škodovce, ale tady obvykle vidím větší kreativitu a snahu to řešit. Moc moc děkuju! Citovat
camel1cz Vloženo 24. Srpen 2022 Autor Vloženo 24. Srpen 2022 Jak se dá ferda25 kontaktovat - SZ mi neodešle. Díky moc! Citovat
JirikHL Vloženo 24. Srpen 2022 Vloženo 24. Srpen 2022 Musíš na tento mail. Na fóru už se nevyskytuje ferda25@yandex.ru 1 Citovat
camel1cz Vloženo 26. Srpen 2022 Autor Vloženo 26. Srpen 2022 Jen pro orientaci: zjišťoval jsem cenu dostavby v neautorizovaném servisu a pohybuje se z nových dílů někde mezi 70 a 80 tisíci včetně DPH. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.