Publikováno Srpen 26, 20223 r Ahoj, uz nekolik dni marne patram po informacich ohledne SKODA boxu. Myslim, ze vyrobcem je Thule. Bohuzel mi prasklo jedno to raminko, co drzi box otevreny, a potreboval bych ho nahradit. Neresil nekdo stejnou zalezitost? Pripane nevite, co je Thule oznaceni tohoto boxu nebo pripadne kompatibilni nahradni dil? Dekuju
Srpen 26, 20223 r ktorý box ? bolo ich minimálne tri druhy , ani jeden nebol thule , je to vlastná CZ výroba
Srpen 26, 20223 r Autor 2 hours ago, suri. said: ktorý box ? bolo ich minimálne tri druhy , ani jeden nebol thule , je to vlastná CZ výroba https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/originalni-stresni-box-skoda/p/5L6071175A ja si prave myslel, ze to pro Skodu dela Thule, ale treba se pletu ....
Srpen 26, 20223 r Autor 2 hours ago, Bubaq said: V servisu Škodovky ti nepomohli? zatim jsem zkousel jenom 1 servis a tam mi nepomohli, jeste zkusim lokalniho prodejce, jestli by tam nevedeli ...
Srpen 26, 20223 r Autor 2 hours ago, mr_freddy said: zatim jsem zkousel jenom 1 servis a tam mi nepomohli, jeste zkusim lokalniho prodejce, jestli by tam nevedeli ... zkousel jsem dalsiho prodejce stejna odpoved ... boxy prodavaji ouze jako cele, dily k tomu nejsou vylistovane, tento prodejce tvrdil, ze je to Made in Thule ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.