mr_freddy Vloženo 26. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 Ahoj, uz nekolik dni marne patram po informacich ohledne SKODA boxu. Myslim, ze vyrobcem je Thule. Bohuzel mi prasklo jedno to raminko, co drzi box otevreny, a potreboval bych ho nahradit. Neresil nekdo stejnou zalezitost? Pripane nevite, co je Thule oznaceni tohoto boxu nebo pripadne kompatibilni nahradni dil? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 26. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 V servisu Škodovky ti nepomohli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 ktorý box ? bolo ich minimálne tri druhy , ani jeden nebol thule , je to vlastná CZ výroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr_freddy Vloženo 26. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 2 hours ago, suri. said: ktorý box ? bolo ich minimálne tri druhy , ani jeden nebol thule , je to vlastná CZ výroba https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/originalni-stresni-box-skoda/p/5L6071175A ja si prave myslel, ze to pro Skodu dela Thule, ale treba se pletu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr_freddy Vloženo 26. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 2 hours ago, Bubaq said: V servisu Škodovky ti nepomohli? zatim jsem zkousel jenom 1 servis a tam mi nepomohli, jeste zkusim lokalniho prodejce, jestli by tam nevedeli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr_freddy Vloženo 26. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 2 hours ago, mr_freddy said: zatim jsem zkousel jenom 1 servis a tam mi nepomohli, jeste zkusim lokalniho prodejce, jestli by tam nevedeli ... zkousel jsem dalsiho prodejce stejna odpoved ... boxy prodavaji ouze jako cele, dily k tomu nejsou vylistovane, tento prodejce tvrdil, ze je to Made in Thule ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 je to 100percent cz vyrobok , rataj neumann alebo niečo ale k tomu sa nik neprizná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.