jacob111cz Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Nekdy mi to pri startovani triknat pipne nevite nekdo co by to mohlo byt?? Jeste se u toho nekdy protoci otackomer.. Jinak dela mi to na O1, 97, 1.6 MPi , 55kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Nekdy mi to pri startovani triknat pipne nevite nekdo co by to mohlo byt?? Jeste se u toho nekdy protoci otackomer..Jinak dela mi to na O1, 97, 1.6 MPi , 55kW Ahoj, já měl Octu I,rok 97,1,8 20V.Občas mi to taky pípalo,hlavně když byla zima.Byl jsem s tím i v servise,ale už si moc nepamatuju,kde byl problém,myslím že to mělo něco společného s chladící kapalinou,snadnějaká kontrola či co.Ale vím,že mi řekli,že je to v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Už se to tady řešilo, nemělo by to signalizovat žádnou poruchu.Jde o to, že při startu máš v autě zapnutých víc spotřebičů-tím myslím hlavně ventilátor na poloze 3 nebo 4.To pípnutí asi signalizuje vysoký odběr elektriky při startu, při startu vypni ventilátor nebo ho dej do polohy1 a uvidíš, že to nezapípá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Nekdy mi to pri startovani triknat pipne nevite nekdo co by to mohlo byt?? Jeste se u toho nekdy protoci otackomer..Jinak dela mi to na O1, 97, 1.6 MPi , 55kW no jestli ti u toho nezacne svitit nejaka kontrolka tak to asi bude v poho. Mne se k tomu rozvitila vzdycky kontrolka brzd - problem byl nekde v cidlech ABS (snad spatnej kontakt nebo tak neco) mel jsem 97 TDi 66kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 diky za rady kluci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 aj mne to sem tam pipne. ale vsetko fakcii takze no coment xe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Taky mi to dělalo a spravili mi to v servise, ale nevím jak, vím jen že se bavili o nějakém pinu, nebo co. Ještě s tím 3x pípnutím vyletěla ručička tacho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Taky mi to dělalo a spravili mi to v servise, ale nevím jak, vím jen že se bavili o nějakém pinu, nebo co. Ještě s tím 3x pípnutím vyletěla ručička tacho no me vyleti otackomer.. no asi skusim nekam do servisu se zeptat...dlea to jen obcas tak to neresim a kamos co mi servisuje octu tak nevi prave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) Většinou když to pípá, tak se rozsvítí u toho i nějaká kontrolka, (chladící kapalina, olej, brzdy, prázdná nádrž). To že má zapnuto třeba větrák na plný kule by snad nemělo vadit. když startuju, tak jisté relé odpojí světla a všechny jiné spotřebiče i rádio... aby to zbytečně neodebíralo při startování motoru... Každopádně by to chtělo hodit na VAG a načíst paměť závad, asi to nebude úplně OK. Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.