Lonanek Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Máš MaxiDot? Máš MF volant? Jakou navigaci máš, A,B, C??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruste Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 maxidot zatím nemám, mf volant nemám, mám navi B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Pak se domnívám, že je zbytečné něco dalšího zapojovat. Navi ti bude fungovat... U B by jsi potřeboval na maxidot TMC Box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Používá NAVI taky zabezpečení PIN-em? Pak K-line je dobré na to, aby po odpojení baterky či jakémkoliv jiném odpojení napájení NAVI nebylo potřeba znovu zadávat pin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 (editace) To je pravda, ale osobně mám zapojen pouze MF volant. Pokud ji vytáhnu (nebo odpojím baterku), pak mi zadání 4 čísel moc nevadí... Nedělám to tak často Editováno: 28. Říjen 2012, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruste Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 jde mi spíš o komunikaci s vagem, i na to K-line, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruste Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 tak mám zapojeno a poznatky pro vás - 26 pinový konektor lze koupit ve škodovce za 180kč (je to pouze plast, bez pinů. Možno zakoupit i kablík, který má na každé straně konektor za lidových 120kč :-( tuto cenu nechápu, proto jsem si napojení vyrobil) -napojil jsem signal gala na oba piny současně -napájení po cca 30km se navi srovnala a začala ukazovat. Zatím maxi spokojenost. Teď se chystám na RGB převodník + přehrávač, flashku s filmama a jedu :-) třeba jako to má tenhle frajer kdo má typ kde sehnat RGB převodník za lepší peníz než 1900,- ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.