georgefor Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 (editace) Ahoj, mám O3, rv2015 a aktuálně radio Swing s rádiovou jednotkou ve středovém panelu spolu se zobrazovací jednotkou. Rád bych toto změnil za radio Bolero MIB2.5, které bych umístil do schránky spolujezdce a zkombinoval to se zobrazovací jednotkou 8" columbus rádia. Rád bych se zeptal co vše je k tomu potřeba, případně jestli tu není někdo kdo to již dělal a zvládne to prohodit, je mi jasné že to nebude sranda a bude to chtít vykuchat půlku palubky. V příloze je jak bych si to představoval. Díky všem a pěkný Editováno: 1. Říjen 2022, autor: georgefor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Nový kastlik, upravené kabelové svazky, video kabel, nové USB, upravit Bolero aby bylo plně funkční. V Ostravě můžeme udělat popřípadě i v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Ahoj. Na kolik by taková operace prosím přišla? Měl jsem tam sving jak kolega co zakládal téma, teď je tam nějaký android a není to nic moc, tak zvažuju že bych šel do origo navi, ale sám si na to netroufnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placko Vloženo 30. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2023 Ahoj, udělal vám někdo takovouto přestavbu? A je ještě možné to v ostravě provést? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.