nogi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahojky všichni Chcu vás poprosit, nemá někdo v elektronické podobě návod na údržbu, popis systémů a všeobecné rady jak se chovat k plechovému miláčkovi??? Prosím vás, jestli to někdo má pošlete mi to na mejl. tomasnoga@seznam.cz Předem děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Knížy mám tři ale emailem těžko,má to 100 mega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Knížy mám tři ale emailem těžko,má to 100 mega. a odkud jsi prosím tě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ze stranek Skodovky nestaci? Treba tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ústí n/L kdyby si jel kolem,tak Ti je věnuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ok díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaindler Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Knížy mám tři ale emailem těžko,má to 100 mega. a co to upnout treba na rapishare, upfile nebo e-disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Používám T.mobile EDGE,takže s tímto připojením bych to tam nenacpal ani do vánoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Lidi kouknete se do sekce Instalační materiály tam to je všechno!! Vše je již nahráno na rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.