ortinsky Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Dobrý den. Má prosbu, mám půjčený Enyag na delší dobu, v mobilu v aplikaci jsem vytvořil uživatele, zadal VIN, auto si to našlo, ale chce to potvrdit v systému v autě ze jsem primární uživatel. Půjčovna mi rekla ať si to udělám. Ale v autě v nastavení není možnost propojit Škoda Connect. Nevíte proč? Co s tím? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Musis si vybrat Nastavenia a dole najdes Spojit Skoda Connect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ortinsky Vloženo 24. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 To tam vůbec nemám, chybí to tam. A tohle píše při každém zapnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 To je preto, lebo auto nie je pripojene na net. Vedla ikonky globusu vlavo by malo byt vidiet aj silu signalu pre LTE. Skusil by som na 2 minutky vytiahnut oblubenu poistku cislo 19. Uvidis, ci sa auto chyti na signal potom. A inac, auto ma este SW 2.4. Ak ho ides pouzivat dlhsie, doporucujem si vybavit upgrade na ME3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.