Daniel Sersen Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 (editace) Zdravím, riešil tu niekto nové/aftermarketové vzpery kufra(batožinového priestoru) na superbe sedane bez elektrického otvárania, moje už doslúžili, objednal som už 3x podĺa čísla a vždy prídu krátke resp ako keby vzpery prednej kapoty, existujú vlastne náhrady? Či treba original škoda? Ďakujem Editováno: 21. Říjen 2022, autor: Daniel Sersen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 nebol meneny kufor ? tam sa menili vzpery aj miesto upevnenia podla roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Sersen Vloženo 21. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Nie, nie mám auto od novoty, ročník 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara255 Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Napadá mě, zkus ověřit, zda číslo dílu souhlasí i na webu https://www.skoda-dily.cz/ a vyhledat ten díl podle VIN kódu. Je možné, že to bude chtít registraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Dej sem vinko a číslo dílu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.