Xmarek2 Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 před 8 hodinami, patrikcevela napsal: @Xmarek2: Co ja ti viem, mne to pride celkom funkcne: ŠKODA Owner's Manuals (skoda-auto.com) Super díky. Já na to šel přes Myškoda, tam mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Testoval jsem webové radio. Přes hotspot z mobilu to funguje bez problémů, ale zároveň nelze používat bezdrátové AA (telefon s androidem). Až mi skončí Škoda Connect půjde provozovat infotainment online přes hotspot z mobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Podle mě ano, ale bez AA (telefon s Androidem9. Tedy tím pádem např. bez navigace Wate (nebo Googe. nebo mapy.cz) na středovém infotainmentu. @ladik1983 tu psal, že mu jde AA i přes zapnutý hotspot, ale mně tedy taky ne. Možná to půjde jenom s některými telefony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 (editace) Možná pomůže v nastavení telefonu u Hotspotu přepnout na 2,4GHz pásmo Editováno: 5. Listopad 2022, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Tím to nebude. Auto tu nemám, ale kontroloval jsem si telefon a hotspot je v něm nastaven na 2.4 GHz. Tak to bylo i když mi to nešlo. Dle mě to bude telefonem. S22 je špičkový model. To já nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Mám Samsung S20+ a hotspot nastaven na 2,4GHz a nejde mi zároveň hotspot s bezdrátovým AA. Nenapadá mě co jinak nastavit. Třeba to novější telefony umí. Telefon musí zároveň přijímat i odesílat Wi-Fi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 (editace) Telefonem to určitě není, s předchozím Samsung S10+ mi to fungovalo taky Ještě bych zkusil stáhnout aktuální verzi https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-8-4-6243-release/#downloads Editováno: 5. Listopad 2022, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Tuším, že od Androidu 10 je AA součástí systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Právě proto jsem sem dal ten odkaz na stažení 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 To je ale placené stahování. Krom toho nevím jaký mám procesor v telefonu. Nestačí prostě mit všechny aplikace v telefonu aktualizované? Krom toho se mi v aplikacích AA nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 @boban1108 Z apkmirror se dá stahovat zdarma. Verzi procesoru si musíš vyhledat na netu. Od Androidu 10 je AA součástí systému, takže se nezobrazuje mezi aplikacemi. Já se na něj dostanu přes nastavení - rozšiřené funkce. @ladik1983 Myslel jsem to tak, že když je AA součástí systému, tak není třeba ho stahovat zvlášť. Ty si to asi myslel tak, že je rychlejší stáhnou aktuální verzi, než čekat až se aktualizuje při příští aktualizaci systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 (editace) Právě, že můžeš mít špatně fungující AA verzi, proto je dobré zkusit jinou (aktuální), ale stejně si myslím, že to tím nebude. Podle mě máte špatně připojený infotainment k mobilu. Editováno: 5. Listopad 2022, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 (editace) Taky myslím, že to tím nebude. Jak to tedy připojit? Jak to máš ty, když ti to funguje? Editováno: 5. Listopad 2022, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 Takhle to mám nastavený a funguje vše zároveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 Ok. Dík. A můžeš teď na infotainmentu spustit navigaci z mobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 (editace) Ano, bezdrátové AA (jako navigaci používám Google mapy) funguje společně s připojením infotenmetu vozu na hotspot mobilu současně, takže i webradia Editováno: 6. Listopad 2022, autor: ladik1983 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 Zkusím to zkontrolovat to nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 (editace) Podařilo se mi auto připojit přes hotspot z telefonu a zároveň bezdrátové AA. Jediné co jsem udělal jinak než dřív, tak jsem ručně zapnul wifi v telefonu. Pokud nemám zapnutý hotspot, tak když chci bezdrátové AA, tak se telefon připojí sám - stačí mít zaplé Bluetooth a wifi si spustí sám. Při zapnutém hotspotu se ale wifi sama nespustí. Funguje mi to za těhle podmínek: - Systém infotainment jako hotspot (zapnuto) - připojit auto k telefonu přes hotspot - v telefonu mít zapnuté wifi, Bluetooth, hotspot Poznámka - mám v telefonu nejaktuálnější verzi AA (nevím zda to má vliv). @ladik1983 Díky za návod. 🙂 Editováno: 6. Listopad 2022, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.