Chaindler Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 mam octavii r.98 1.6 (75kw) a mam nasledujici problem, kdyz neni nastartovano a rozsvitim potkavacky, tak sviti jenom prave svetlo, kdyz rozsvitim dalkove, rozsviti se obe dve dve a kdyz pak nastartuji, to prave nabere na intenzite sviceni a najednou se rozsviti i to leve na potkavaci svetla... zkousel jsem menit zarovku a kontrolovat pojistky, nic nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 záleží na tom jestli někdo s autem něco nědělal........bud vadný konektory ale to je divné .....nebo se do toho někdo hrabal a nebo špatná kostra a potom přepínač..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaindler Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 auto mam ani ne tyden, takhle jsem to privezl uz z bazaru, nejdivnejsi mi je to, ze kdyz nastartuju, tak se svetlo rozsviti, ale s vypnutym motorem sviti jen jedno a podle voltmetru, tam pri vyplem motoru nejde ani proud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 auto mam ani ne tyden, takhle jsem to privezl uz z bazaru, nejdivnejsi mi je to, ze kdyz nastartuju, tak se svetlo rozsviti, ale s vypnutym motorem sviti jen jedno a podle voltmetru, tam pri vyplem motoru nejde ani proud Podle voltmetru tam nejde proud?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaindler Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 omlouvam se, multimetr, lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.