Publikováno Listopad 2, 20222 r Chci se zeptat, na dodělání (předělání odrazek) na osvětlení "varovná červená světla" při otevření dveří v OIII kombi. Mám to ve full výbavě, ale to to mne štve. Prosím proto někoho opravdu znalého, kdo by poradil. Případně popmohl dodělat - jsem z Ostravy. Zajímá mne jak el.zapojení tak vše kolem. Tedy jak to dodělat, aby to vše fungovalo jak má a palubní infotaiment nic nehlásil za chybu atd. Moc děkuji za rady, tipy, manuály atd. atd.
Listopad 2, 20222 r Autor Super, děkuju za link. Zhlídl jsem to již nyní X kráe, ale má to "jen jednu "malou" chybičku", nemám VCDS VAG kodér a an ten origo sw. Mám sice do OBDII konektoru originál OBDeleven + sw na mobilu (tím jsem si nakodoval: defititivní vypnutí START/Stop systém, Skandinávský režim denního svícení, a mnoho dalšího. Tam ale nejde to to "jednoduše" nakodovat, jde tam kodovat "dlouhé" kody.... ale jaký tam mám dát nevím a nechci to podělat (nedrbej do toho co funguje...). Tady by asi bylo nejlepší, to nechat nakodovat originál sw a někým, kdo "ví co dělá". A tady si na to netroufnu, ... :(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.