Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chci se zeptat, na dodělání (předělání odrazek) na osvětlení "varovná červená světla" při otevření dveří v OIII kombi.

Mám to ve full výbavě, ale to to mne štve. Prosím proto někoho opravdu znalého, kdo by poradil. Případně popmohl dodělat - jsem z Ostravy.

Zajímá mne jak el.zapojení tak vše kolem.

Tedy jak to dodělat, aby to vše fungovalo jak má a palubní infotaiment nic nehlásil za chybu atd.

Moc děkuji za rady, tipy, manuály atd. atd.

Vloženo

Super, děkuju za link.

Zhlídl jsem to již nyní X kráe, ale má to "jen jednu "malou" chybičku", nemám VCDS VAG kodér a an ten origo sw. Mám sice do OBDII konektoru originál OBDeleven + sw na mobilu (tím jsem si nakodoval: defititivní vypnutí START/Stop systém, Skandinávský režim denního svícení, a mnoho dalšího. Tam ale nejde to to "jednoduše" nakodovat, jde tam kodovat "dlouhé" kody.... ale jaký tam mám dát nevím  a nechci to podělat (nedrbej do toho co funguje...). Tady by asi bylo nejlepší, to nechat nakodovat originál sw a někým, kdo "ví co dělá".

A tady si na to netroufnu, ... :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...