Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 když matrace, tak Jelínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík čau, dneska jak jsi byl u mě na prodejně pro řadičku, tak jsi si mohl hned vybrat a koupit, jsou ze dřeva. je tam asi 8 postelí+1masážní. tak se někdy stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA a stav beztíže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA a stav beztíže ten už k tomu neprodávéme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 já myslel, že ty madrace jsou do stavu beztíže, když jsou pro Nasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jsou na postel a na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík čau, dneska jak jsi byl u mě na prodejně pro řadičku, tak jsi si mohl hned vybrat a koupit, jsou ze dřeva. je tam asi 8 postelí+1masážní. tak se někdy stav. Jo vlastně,já sem máslo,se přijdu někdy mrknout.Ti kdyžtak brnknu abys tam byl případně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace pro takovej případ tam máme dvoulůžka a celkem fešnou pro dávačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace pro takovej případ tam máme dvoulůžka a celkem fešnou pro dávačku Sem ju neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím JÁ SEM DNESKA NĚJAK MIMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.