Kokeš Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 když matrace, tak Jelínek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSA Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík čau, dneska jak jsi byl u mě na prodejně pro řadičku, tak jsi si mohl hned vybrat a koupit, jsou ze dřeva. je tam asi 8 postelí+1masážní. tak se někdy stav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSA Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA a stav beztíže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSA Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA a stav beztíže ten už k tomu neprodávéme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 já myslel, že ty madrace jsou do stavu beztíže, když jsou pro Nasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSA Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 jsou na postel a na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokeš Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík čau, dneska jak jsi byl u mě na prodejně pro řadičku, tak jsi si mohl hned vybrat a koupit, jsou ze dřeva. je tam asi 8 postelí+1masážní. tak se někdy stav. Jo vlastně,já sem máslo,se přijdu někdy mrknout.Ti kdyžtak brnknu abys tam byl případně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSA Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace pro takovej případ tam máme dvoulůžka a celkem fešnou pro dávačku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokeš Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace pro takovej případ tam máme dvoulůžka a celkem fešnou pro dávačku Sem ju neviděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSA Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokeš Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím JÁ SEM DNESKA NĚJAK MIMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts