Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík Citovat
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík čau, dneska jak jsi byl u mě na prodejně pro řadičku, tak jsi si mohl hned vybrat a koupit, jsou ze dřeva. je tam asi 8 postelí+1masážní. tak se někdy stav. Citovat
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA Citovat
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA a stav beztíže Citovat
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 když matrace, tak Jelínek když matrace tak TEMPUR-vyvynuto pro NASA a stav beztíže ten už k tomu neprodávéme Citovat
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 já myslel, že ty madrace jsou do stavu beztíže, když jsou pro Nasa Citovat
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace Citovat
Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Vloženo 4. Prosinec 2006 Sháním někoho,kdo se zabývá prodejem postelí,rošů a matrací a byl by mě schopen udělat nějakou fajne cenu se slevíkem.Prosil bych Brno,popř.okolí Brna.Dík čau, dneska jak jsi byl u mě na prodejně pro řadičku, tak jsi si mohl hned vybrat a koupit, jsou ze dřeva. je tam asi 8 postelí+1masážní. tak se někdy stav. Jo vlastně,já sem máslo,se přijdu někdy mrknout.Ti kdyžtak brnknu abys tam byl případně Citovat
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace pro takovej případ tam máme dvoulůžka a celkem fešnou pro dávačku Citovat
Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Vloženo 4. Prosinec 2006 jsou na postel a na to jsem přivedl prodavačku k červenání, když se mě ptala na kila pro matrace a já ji řekl 140kg, koukla na mých 85kg a udiveně polkla, když jsem pravil, že jsme často dva na jedné, co s tím vymyslý za tuhost matrace pro takovej případ tam máme dvoulůžka a celkem fešnou pro dávačku Sem ju neviděl Citovat
MUSA Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím Citovat
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím Citovat
Kokeš Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Vloženo 4. Prosinec 2006 když jsi přehlídl aji těch 9 postelí, tak se ani nedivím JÁ SEM DNESKA NĚJAK MIMO Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.