mackpha Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Zdravím Objevilo se pár problémů, 1.9 TDI 77kw BJB 2005 najeto 538 000km. Při odemykání zamykání občas bliknou blinkry a při odemknutí se rozsvítí světla. Otevřu dveře a světlo tapecu se zhasíná. Sednu do vnitř a aniž bych strčil klíč do zapalování slyším cvakat relátko 449 v BSG na pozici KL30. Nastartuji rozsvítím a začne mi zhasínat přístrojovka, klima a ostatní ovladače v autě, při tomto zhasnutí nejdou stěrače a blinkry. Když to zhasne tak se zhasnou i dálkové světla, tlumené svítí v pohodě. Nejde udělat korekce volantu a jeho koncové polohy a jde ztuha. Dána jiná BSG úplně stejná číselně i písmenem z jiného funkčního auta a problém stejný. Komfortní jednotka vykazovala 24 chyb a z toho zůstali 3 po vymazání. 01336, 18043, 18049. Už nevím svazek v motoru při spojce rozmotan a skontrolován. Ještě tam je jeden problém se saharou. Po otočení klíčku sepne a točí se. Připadá mi že se napětí ztrácí už v pojistkové skříňce u motoru a BSG si neví rady. Byly v závadach zkrat + svorka 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mackpha Vloženo 2. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Takové malé doplnění, to blikaní začalo postupně, teď ani nesvítí radio Stream. Jen kolečko na zvuk a občas při tom zhasinani přístrojů problikne. Ze dne na den mi nechtěl immo načíst klíč a po výměně kroužku za nový se kód immo neudržel uložený. Teď mě už napadá ještě, spodní el. část spínací skříňky. Někdy to vydrží fungovat i 30 min. bez zhasnutí. Údajně se to auto nastartovalo přes booster který měl špatnou + svorku na baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mackpha Vloženo 12. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Vyřešeno, po opravě svazků v předních dveřích problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.