MrSlimak Vloženo 15. Prosinec 2024 Autor Vloženo 15. Prosinec 2024 (editace) Spoiler O poškození nevím ... Jsem měl obavy spíš o přední a zadní část prahu a tam vcelku napohodu Editováno: 2. Ledna, autor: MrSlimak Citovat
MrSlimak Vloženo 3. Ledna Autor Vloženo 3. Ledna (editace) ... a už to bude rok co se nám doma vyrovnali síly ŠKODA 2:2 VW Táta si po 17letech s Passatem B5.5 pořídil KODIAQ L&K 2.0 140kw DSG 4x4 Letos jsem měl problémy se svojí daily károu takže dovolená v HR byla s Kodiaqem cca 2400km s průměrnou spotřebou na palubáku 7,2L Co teda tátovi závidím je nez.topení, to se teď hodí 😆 Editováno: 5. Ledna, autor: MrSlimak 2 Citovat
TOMUS Vloženo 3. Ledna Vloženo 3. Ledna (editace) Pěkný vůz Na dovolenu to dobrý vůz ja jsem s fabi jel k chorvatska cca. 2800 km s spotřebou cca. 6.3L pb100. Bylo ok Editováno: 3. Ledna, autor: TOMUS Citovat
MrSlimak Vloženo 3. Dubna Autor Vloženo 3. Dubna (editace) Km nám přibývají 😆, chtěl jsem rumíka vyblejskat ale dělají u nás vodu a kanalizaci a po dvou týdnech co jsem to jen spláchnul na wapce je zas jak jetel 😕, dokud nebude nový asfalt nemá to cenu. Přezuto na letní už máme. Editováno: 3. Dubna, autor: MrSlimak Citovat
MrSlimak Vloženo 20. Dubna Autor Vloženo 20. Dubna (editace) Rumík momentálně je a chvíli bude daily kára 🙂 Dostal proto jarní očistu-ikdyž jsem tvrdil že to teď nebudu pucovat + jsem si všiml že se display palubního počítače je OK a nejsou tam ty skvrny 😏 NECHÁPU jakto že to samo zmizlo... Editováno: 20. Dubna, autor: MrSlimak 2 Citovat
MrSlimak Vloženo Úterý v 14:56 Autor Vloženo Úterý v 14:56 Podělím se s Vámi o mou zkušenost se špatně se navíjejícími pásy vzadu. Moc se mi do toho nechtělo 😏 ale výsledek je ... Hledal jsem nějaké rozkesy/návody na internetu, ale nic jsem pořádně nedohledal. Popis prací: 1, sundat zadní plast hrany kufru-vydělat trojúhelník a tam jsou dva šrouby - pak trhat/tahat plast který drží naplastových trnech a plechových cvokách 2, sundat obložení C-sloupku - nahoře pod krytkou je jeden šroub a pak tahat/trhat ... 3, na bočním obložení je jeden šroub u zadního demontovaného plastu hrany kufru, 2x pod demontovaným plastem C-sloupku, a 2x pod bočními háčky pod krytkou a poslední je pod horním háčkem a pak trhat/tahat .... 4, plast D-sloupku drží na jednom šroubu na spodní straně a pak tahat/trhat ... 5, demontovat a rozložit sponu, kterou nad navíječem prochází pás, tam byla špína (taková ta špína co bývá na myši od pc zespod) Tam si myslím že byl kámen úrazu ... 6, Na Levé straně odpojit zásuvku po demontáži tapecu a na pravé straně si demontovat osvětlení kufru. Plasty jsem po demontáži očistil + kastli, menší nánosy prachu a pár vyšušených kousků hmyzu 🙂 Celý pás jsem vymotal na doraz a očistil pěnovým čističem + silikonovým sprayem promazal navíječ pásu. Pás jsem nechal vyschnout ... Po vysušení pásu vše zas složit. Snad jsem na nic nezapomněl. Žádný spojovací materiál mi nezůstal což je úspěch. Jen jsem musel doplnit plechové cvoky, některé jsem ohnul nebo tam nebyli. Citovat
MrSlimak Vloženo Úterý v 15:08 Autor Vloženo Úterý v 15:08 Co mě bude čekat je oprava svazku v řidičových dveří, poškozené kabely jsem zaizoloval smršťovací bužírkou ale i tak se tu a tam při zavření dveří rumík sám zamče 😆 naštěstí byli vždy děti mimo auto. Koupil bych i nový svazek ale 4tisíce za něj nedám, objednám si patici s kabeláží a opravím si to sám. A co asi sám nevyřeším je že se občas sám vynuluje palubní počítač a hodiny. Baterka je nová měla 11.4V to nepomohlo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.