MrSlimak Vloženo 15. Prosinec 2024 Autor Vloženo 15. Prosinec 2024 (editace) Spoiler O poškození nevím ... Jsem měl obavy spíš o přední a zadní část prahu a tam vcelku napohodu Editováno: 2. Ledna, autor: MrSlimak Citovat
MrSlimak Vloženo 3. Ledna Autor Vloženo 3. Ledna (editace) ... a už to bude rok co se nám doma vyrovnali síly ŠKODA 2:2 VW Táta si po 17letech s Passatem B5.5 pořídil KODIAQ L&K 2.0 140kw DSG 4x4 Letos jsem měl problémy se svojí daily károu takže dovolená v HR byla s Kodiaqem cca 2400km s průměrnou spotřebou na palubáku 7,2L Co teda tátovi závidím je nez.topení, to se teď hodí 😆 Editováno: 5. Ledna, autor: MrSlimak 2 Citovat
TOMUS Vloženo 3. Ledna Vloženo 3. Ledna (editace) Pěkný vůz Na dovolenu to dobrý vůz ja jsem s fabi jel k chorvatska cca. 2800 km s spotřebou cca. 6.3L pb100. Bylo ok Editováno: 3. Ledna, autor: TOMUS Citovat
MrSlimak Vloženo 3. Dubna Autor Vloženo 3. Dubna (editace) Km nám přibývají 😆, chtěl jsem rumíka vyblejskat ale dělají u nás vodu a kanalizaci a po dvou týdnech co jsem to jen spláchnul na wapce je zas jak jetel 😕, dokud nebude nový asfalt nemá to cenu. Přezuto na letní už máme. Editováno: 3. Dubna, autor: MrSlimak Citovat
MrSlimak Vloženo 20. Dubna Autor Vloženo 20. Dubna (editace) Rumík momentálně je a chvíli bude daily kára 🙂 Dostal proto jarní očistu-ikdyž jsem tvrdil že to teď nebudu pucovat + jsem si všiml že se display palubního počítače je OK a nejsou tam ty skvrny 😏 NECHÁPU jakto že to samo zmizlo... Editováno: 20. Dubna, autor: MrSlimak 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.