Indi Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpudil Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Tak vám všem moc děkuju,už jsem to naladil vše šlo dobře,dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 No este aby to neslo v pohode. To byl navod s prominutim jako pro blba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) Dneska jsem zaregistroval, že někde teče vstřikovací čerpadlo, ale odkud. Kde hledat ůnik Editováno: 2. Srpen 2015, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel.001 Vloženo 11. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Zdravím, odešlo mi naftové čerpadlo na Octavii, podařilo se mi sehnat jiné ale zjistil sem že nejde otáčet s řemenicí, nebo jde ale jen zhruba čtvrt otáčky tam a zpět, je to v pořádku ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.