Guppy Vloženo 26. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2022 Ahoj, dnes se mi stalo, že aplikace MyŠkoda zaevidovala jízdu, kterou jsem prokazatelně v tu dobu neabsolvoval. Bohužel neexistují podrobná data jízdy, ale kontrolou Google Mapy - časová osa jsem opravdu ten den nikam nejel. Nestalo se Vám to také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 26. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2022 A není to součet nějakých chybějících jízd? Mě se stalo, že mi jeden den naběhla předchozí jízda, ale z jiného dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 26. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2022 Tak to nevím, já myslel, že data z jízd se ukládají bezprostředně. Ostatní jízdy vcelku odpovídají skutečnosti. Škoda, že neexistuje možnost evidence i podle map, nebo GPS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.